Bijlage Opslaan Op Ipad

 • Bijlagen email openen/bewaren op je iPad
 • Video: Bestanden opslaan in Word voor iPad - Word voor iPad
 • Bijlagen uit email opslaan mogelijk? - iPhone, iPad, iPod ...
 • E-mailbijlagen opslaan op iPhone en iPad Mail naar iCloud ...
 • Bijlagen email openen/bewaren op je iPad

  Dropbox wordt geopende en je kunt de file bewaren op de plek waar jij wilt! let op; voor DropBox heb je natuurlijk wel internet nodig! Maar zo kun je dus, via DropBox of andere apps, toch al je bijlagen bewaren Mocht je een app op je iPad hebben staan, die kan omgaan met je formaat bijlage, dan kun je hem op deze manier openen EN/OF bewaren! Is het ook mogelijk om een bijlage te versturen met je mail op de iPad? Ik weet dat als ik bij foto’s zit ik de foto kan versturen per bijlage, maar kan dit ook gewoon vanuit mail? Ik heb ook even via Google gezocht, maar kan het zo niet vinden. alvast dank! Groet, Robin Crebas Wanneer u een e-mail met een bijlage in uw Postvak IN ontvangt, wordt de bijlage opgeslagen in de SharePoint-documentbibliotheek. U kunt ook filteren om de stroom uit te voeren voor e-mails die afkomstig zijn van een specifieke persoon. Hiervoor stelt u de variabele IsFromFilterApplied in op true (waar) en geeft u voor de verwachte invoer bij Van de e-mail-id op voor de voorwaarde die moet ...

  Hoe om PDF's opslaan op een iPad - nldit.com

  Navigeer naar uw PDF-document . Als het op uw computer , e-mail naar jezelf, en vervolgens op de bijlage om deze te downloaden op de iPad . Als het online is , bezoek de site waar de PDF zich bevindt en klik op de link om het document te downloaden . De PDF wordt geopend in de Preview modus , maar dit betekent niet opslaan op uw iPad . 4 Pdf bestand opslaan op ipad Pdf bestand opslaan op ipad DOWNLOAD! DIRECT DOWNLOAD! Pdf bestand opslaan op ipad U kunt met iBooks pdf-documenten openen, zoals een pdf als bijlage. Om een reservekopie te maken van de pdf-bestanden zodat die na het. pdf bestanden opslaan op ipad U kunt PDF-documenten pdf 4me net synchroniseren met een computer ...

  De Bestanden-app gebruiken op een iPhone, iPad of iPod ...

  U vindt uw lokaal opgeslagen bestanden onder 'Locaties', 'Op mijn [apparaat]'. Op een iPad sleept u bestanden eenvoudig naar de map 'Op mijn iPad' om ze rechtstreeks op uw apparaat te bewaren. Als u een bestand op uw iPhone of iPod touch wilt bewaren, volgt u deze stappen. Ga naar het bestand dat u op uw apparaat wilt bewaren. Ideaal is het niet, maar in-app-uploads zorgen er in ieder geval dat voor dat je content op de iPad kunt opslaan, hetgeen oorspronkelijk niet mogelijk was. Om bestanden te uploaden naar je iPad, dien je de iPad te verbinden met je computer en iTunes te starten. Klik vervolgens rechtsboven op je iPad en daarna op het tabblad Apps. LET OP! De iPad en iTunes ondersteunen alleen video’s die voorzien zijn van de extensie .mov, .m4v of .mp4. Andere bestandstypen, zoals .mkv, .avi, gedownloade dvd’s (bijvoorbeeld .iso), enzovoorts, zijn niet direct te gebruiken wanneer je een video via iTunes wil tonen op de iPad.

  Pdf-bestanden bewaren op een iPhone of iPad - appletips

  Wanneer je in Safari op je iPad, iPod Touch of iPhone een pdf-bestand opent wordt deze keurig in de webbrowser geopend. Je kunt het gehele bestand bekijken direct vanuit Safari. Uiteraard is het ook mogelijk om het pdf-bestand te bewaren op je iDevice om deze op een later tijdstip nog eens te bekijken. Via mail ontvangen mp3 opslaan in iPhone. Via mail ontvangen mp3 opslaan in iPhone discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb een mp3 file via email ontvangen en die wil ik graag opslaan bij de rest van de muziek maar wil dit niet ... (verdwijnt na registratie)

  E-mailbijlagen bekijken, bewaren of verwijderen in Mail op ...

  Plaats in de app Mail op de Mac de aanwijzer op de koptekst van een bericht. Klik op de bijlageknop die wordt weergegeven, klik op de naam van een bijlage of kies 'Bewaar alles' en kies een locatie. Je kunt ook een bericht selecteren en vervolgens 'Archief' > 'Bewaar bijlagen' kiezen. Of sleep een bijlage uit het bericht naar het bureaublad om de bijlage daar te bewaren. U kunt de standaardlocatie voor opslaan wijzigen op de Pagina Instellingen. U kunt ook een andere sectie kiezen om een afzonderlijk e-mailbericht op te slaan door het symbool @ op te nemen gevolgd door de sectienaam in de onderwerpregel van uw e-mailbericht.

  Video: Bestanden opslaan in Word voor iPad - Word voor iPad

  In Word voor iPad wordt uw werk altijd automatisch opgeslagen, zelfs wanneer u een kleine wijziging aanbrengt. In de meeste gevallen hoeft u niets te doen om uw document op te slaan. Bekijk deze trainingsvideo voor meer informatie over de functie voor automatisch opslaan. Daarna kies je de map waarin je de foto's wilt opslaan. Dat lukt niet wanneer de foto's als afbeeldingen in het bericht zijn meegestuurd. Dan open je de e-mail en klik je met je rechtermuisknop op een fotobestand dat in het venster "Bijlage" staat, kiest voor "Opslaan als" en slaat het bestand op in een map naar keuze.

  Tip: een bijlage toevoegen met de Mail-app in iOS 9

  Ontvangen bijlagen opslaan. iOS 9 maakt het ook mogelijk om ontvangen bijlagen te bewaren. Dat kan in iCloud, maar ook bij andere clouddiensten. Het opslaan van een bijlage gaat als volgt: Open het mailtje met de bijlage die je wilt opslaan; Tik op het bestand en houd even ingedrukt; Dat 'voelt' wat onnatuurlijk, maar alleen dan zie je de ballon verschijnen met de optie Opslaan (of Concept verwijderen, net wat je wilt). Na een tik op Opslaan kan er gekozen worden voor lokale opslag (iPad) of bewaren op de aan de account gekoppelde OneDrive. Dat laatste maakt uitwisselen van documenten tussen pc en iPad wel heel eenvoudig.

  Bijlagen in mail voorbeeld Word document opslaan op Ipad ...

  Eigenlijk niet helemaal de goede rubriek, maar deze komt er het dichtst bij. Hoe sla ik bijvoorbeeld een Word document op op mijn Ipad, die ik als bijlagen mee heb gekregen in mijn mail. Voor fotos geen probleem, maar voor andere bestanden zoals Word, en of excel wel. Ik wil namelijk de mail niet... Open de Google Agenda-app op je iPhone of iPad. Tik op Bewerken voor de afspraak met de bijlage die je wilt verwijderen. Tik op de bijlage. Tik op Verwijderen Opslaan. Problemen oplossen Gasten hebben geen rechten om bijlagen te bekijken. Bijlagen worden opgeslagen in Google Drive, waardoor je gasten niet automatisch het recht hebben om je bijlagen te bekijken. Als je gasten toegang tot de ... Vraag me niet waarom, ik had haar ook aangereden dit via de Mail app op iOS te doen, maar dat wil ze liever niet. Nu was haar vraag, hoe kan ze die MP4 film (iets van 2 MB groot ofzo) bewaren op haar iPad zonder dat ze telkens naar haar Gmail account moet surfen om het filmpje te bekijken. Het filmpje opent zich in de webbrowser en speelt dan ...

  E-mail bijlage opslaan in iCloud Drive op iPhone en iPad

  Heb je een e-mail ontvangen met daarin een bijlage die je graag op wil slaan? Het opslaan van een e-mail bijlage in iCloud Drive heeft een aantal voordelen. Zo zorg je ervoor dat de bijlage op al ... Na enkele seconden opent er een pop-up venster (te vergelijken met het deel-menu) met twee rijen. Veeg in de onderste rij naar links of rechts om vervolgens op de optie 'Bewaar afbeelding' of 'Bewaar x afbeeldingen' om de foto's op te slaan in je fotobibliotheek. Via deze methode kun je ook ook video's opslaan. maar de bijlage is niet zichtbaar in de mail app zowel op de ipad als op de iphone. toen heb ik er even een andere mail app opgezet (outlook) en de bijlage was meteen zichtbaar in outlook. weet iemand hoe dit kan en hoe ik dit kan oplossen zodat de bijlage’s weer zichtbaar worden op de devices in de mail app want die is toch het fijnst.

  Bestanden verplaatsen van je computer naar je iPad - wikiHow

  Sluit je iPad aan op je computer met de bijbehorende usb-kabel. Als het goed is zie je een knop verschijnen in iTunes in de bovenste rij, voor je iPad. Klik erop om je iPad te selecteren. Als je iPad niet verschijnt in iTunes, kijk dan op wikiHow voor meer info. Probeer deze PDF eens te openen op een Mac of pc, dan weet je of er iets mee aan de hand is. En open eens een andere PDF, via de mail, op je iPad. Ik open geregeld PDF's op een iPad, zonder dat ik een reader geïnstalleerd heb.

  Bijlagen uit email opslaan mogelijk? - iPhone, iPad, iPod ...

  Bijlagen uit email opslaan mogelijk? Bijlagen uit email opslaan mogelijk? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, ik heb een email gehad met een paar pdf bijlagen en wil die graag op mijn telefoon behouden.Nu is mijn vraag; kan ... (verdwijnt na registratie) De online clouddienst OneDrive is handig voor het opslaan van bestanden. Gebruik vervolgens de OneDrive-app om deze bestanden gemakkelijk te beheren en bewerken op een iPhone of iPad.

  Bijlagen openen en downloaden in Gmail - iPhone en iPad ...

  Open de Gmail-app op je iPhone of iPad. Open de e-mail. Tik op de bijlage om deze te openen. Tik opnieuw op de bijlage. Tik rechtsboven op 'Delen' . Tik op Afbeelding opslaan. Ik kan de foto niet downloaden. Foto's die in het bericht zijn opgenomen, kunnen niet worden opgeslagen in je fotogalerij. De foto moet als bijlage zijn verstuurd om deze ... Klik op de e-mail met bijlage. De e-mail opent in het rechterdeel van het venster en toont een miniatuur van de bijlage. Klik met de rechtermuisknop op de miniatuur. Klik op Opslaan. Een Verkenner-venster opent. Navigeer hierin naar de map waarin u de bijlage wilt opslaan en klik op Opslaan. De bijlage is nu opslagen op de computer. Dankzij het dunne formaat, lichte gewicht, draagbaarheid en meerdere schermresoluties van de iPad zouden veel mensen graag AVI op iPad bekijken om zo te genieten van de fraaie display terwijl ze de tablet gewoon in hun handen kunnen houden. Hiervoor dient met AVI naar iPad over te zetten, omdat AVI helaas niet op iPad werkt. Het is niet ...

  PDF-bestanden lezen, opslaan en bewaren op iPhone en iPad ...

  Wil je PDF-bestanden lezen, opslaan en bewaren op je iPhone of iPad, dan lees je in deze tip wat de mogelijkheden zijn voor PDF-documenten offline opslaan. in deze instructie video is te zien hoe je een bijlage uit je email direct kunt opslaan in je Skydrive Pro. Let er wel op dat je dit niet doet op een openbare computer. Het is sowieso niet ... Stap 1. Ga naar Outlook in de Office 365 omgeving en open de mail met de bijlage. Onder de bijlage zie je een knop ‘opslaan in OneDrive’, klik hier op. Vervolgens zie je de bevestiging dat de ...

  Eenvoudig bestanden beheren op de iPad | Tablet Guide

  De bekendste methode om bestanden naar je iPad te kopiëren is de officiële methode, via iTunes. Door je iPad te koppelen aan de iTunes software van Apple is het mogelijk om via de synchronisatie-instellingen bestanden te synchroniseren naar het toestel. Beter gezegd: je synchroniseert bestanden met een op de iPad geïnstalleerde applicatie ... Download Microsoft Excel en geniet ervan op je iPhone, iPad en iPod touch. ‎Met Microsoft Excel, de app voor spreadsheets, kunt u snel en gemakkelijk bestanden maken, bekijken, bewerken en delen. Beheer spreadsheets, tabellen en werkmappen die als bijlage zijn toegevoegd aan e-mailberichten, vanaf uw telefoon.

  E-mailbijlagen opslaan op iPhone en iPad Mail naar iCloud ...

  Bovendien is het opslaan van de bijlage, ongeacht het bestandstype, inclusief afbeeldingen, rechtstreeks naar iCloud Drive alleen beschikbaar in de nieuwste versies van iOS, dus als u de optie "Bijlage opslaan" met het Cloud-pictogram niet ziet, komt dit waarschijnlijk omdat op de iPhone of iPad wordt iOS 9.0 of later niet uitgevoerd. Het opslaan van e-mailbijlagen op een iPhone Uw iPhone kan vaak gedragen als uw Mac. Het heeft volledige Web-toegang via een iPhoneversie van Safari. U kunt ook werken met e-mail, zelfs e-mail met bijlagen, op vrijwel dezelfde manier als je kunt met je Mac, met behulp van toepassingen die u bij

  Bijlage bestanden opslaan in OnDrive en Computer

  Deze screencast gaat over hoe je bijlagen in je e-mail Office 365 kan opslaan in je OnDrive en op een vaste plek op je computer. U kunt vele bestandstypes van e-mailbijlagen direct vanuit de Mail-app naar iBooks in iOS opslaan. Dit maakt eenvoudig offline bekijken op een iPhone of iPad mogelijk en het biedt de voordelen van het gebruik van iBooks voor het lezen en beoordelen van documenten.

  Bestanden lokaal opslaan op iPad — appletips genius

  Op mijn iPad kan ik pdf bestanden lezen, maar ik kan ze niet opslaan! de handleiding wilde ik opslaan in bestanden, ik koos eerst 'Bewaar in bestanden' en dan krijg ik een venster met iCloud en 'Op mijn iPad'. als ik op de laatste klik gebeurt er helemaal niets. Dat is het probleem. Om precies te snappen hoe het werkt, moeten we het je eerst een beetje uitleggen. Wanneer je van iemand een mailtje ontvangt op je iPad of iPhone, met daarin een bijlage, dan zie je dat de bijlage bij het openen van het mailtje direct gedownload wordt. Nu kwam dit mailtje ook binnen op mijn Ipad en daar zat wel de bijlage bij. Dit heet dan Winmail.dat. Als ik hierop klik kan ik dit openen met Google Drive, met File App, SkyDrive of Open met Documents, maar welke ik ook kies de bijlage staat er dan wel maar als ik hierop op klik, gebeurt er niets, je krijgt dan een leeg scherm.

  iPad: hoe kan ik bijlage bij een e-mail opslaan in het ...

  Dat is een gratis (tot een bepaalde hoeveelheid opslag) applicatie op documenten mee te nemen en te syncen tussen apparaten. Als het goed is zal Dropbox er tussenstaan op de bijlage mee te openen. Dat zal betekenen dat Dropbox hem voor je opslaat op je iPad en andere plekken waar je Dropbox hebt draaien. iTip: Bijlage toevoegen in Mail op iPhone of iPad Door Arjan Kropman 17 februari 2016 13:53 2 min. leestijd 0 Je kunt een foto in iOS heel gemakkelijk mailen door hem op te zoeken in de app Foto’s, op het deelicoontje te tikken en te kiezen voor ‘Mail’. BTW, je kunt in iBooks ook op handleiding bestand opslaan als pdf ipad zoeken en die dan met dit programma downloaden. BTW, je kunt in iBooks ook op thuisknop ipad werkt niet goed iPad zoeken en die dan met dit programma downloaden. BTW, je kunt in iBooks ook op handleiding iPad zoeken en die dan met dit programma downloaden.

  Bijlage toevoegen op ipad - Microsoft Community

  Welkom op het Microsoft Community Forum. Ik begrijp dat je problemen hebt bij het toevoegen van een bijlage in je e-mail wanneer je vanaf je iPad een e-mail wilt sturen. Als je op de WAP site van Outlook.com bent, dan is er helaas geen optie om een bijlage toe te voegen. Je kunt wel onderaan de pagina klikken op Pc-versie om Outlook.com weer te ... Ik kan alle afbeeldingen opslaan op mijn telefoon (zowel bij mijn internet provider mail als bij mijn Hotmail. Gmail ga ik niet testen, iets met privacy enzo ;-) ). Bij 1 bijlage lukt het dus wel? Zie je wel, als je 2 bestanden hebt toegevoegd, beide bestanden in de e-mail staan? en kun je deze wel openen? Test het niet alleen op je Gmail account.

  Bijlagen opslaan in Mail voor iPhone en iPad - Handige ...

  Bijlagen opslaan in iCloud op iPhone en iPad. E-mailbijlagen opslaan op iCloud Drive is eenvoudig omdat iCloud is ingebouwd in iOS. begin mail vanuit het hoofdscherm. Klik op een briefmet de bijlage. Een krachtige druk zal het blad openen "Deel dit". Als u geen apparaat met 3D-Touch hebt, klik dan op de bijlage. Goede middag, Ik heb op mijn samsung tab 2 in mijn gmail een bericht met bijlagen. In deze bijlage staan boeken met ebup bestanden bie verstuurd zijn van een Ipad. Ik wil deze bestanden opslaan op mij tab zodat ik deze kan lezen. wie kan mij helpen  U vindt uw lokaal opgeslagen bestanden onder 'Locaties', 'Op mijn [apparaat]'. Op een iPad sleept u bestanden eenvoudig naar de map 'Op mijn iPad' om ze rechtstreeks op uw apparaat te bewaren. Als u een bestand op uw iPhone of iPod touch wilt bewaren, volgt u deze stappen. Ga naar het bestand dat u op uw apparaat wilt bewaren. Kinovea apple stock. Heb je een e-mail ontvangen met daarin een bijlage die je graag op wil slaan? Het opslaan van een e-mail bijlage in iCloud Drive heeft een aantal voordelen. Zo zorg je ervoor dat de bijlage op al . Open de Gmail-app op je iPhone of iPad. Open de e-mail. Tik op de bijlage om deze te openen. Tik opnieuw op de bijlage. Tik rechtsboven op 'Delen' . Tik op Afbeelding opslaan. Ik kan de foto niet downloaden. Foto's die in het bericht zijn opgenomen, kunnen niet worden opgeslagen in je fotogalerij. De foto moet als bijlage zijn verstuurd om deze . Applet de java en html. Wil je PDF-bestanden lezen, opslaan en bewaren op je iPhone of iPad, dan lees je in deze tip wat de mogelijkheden zijn voor PDF-documenten offline opslaan. Eigenlijk niet helemaal de goede rubriek, maar deze komt er het dichtst bij. Hoe sla ik bijvoorbeeld een Word document op op mijn Ipad, die ik als bijlagen mee heb gekregen in mijn mail. Voor fotos geen probleem, maar voor andere bestanden zoals Word, en of excel wel. Ik wil namelijk de mail niet. Dropbox wordt geopende en je kunt de file bewaren op de plek waar jij wilt! let op; voor DropBox heb je natuurlijk wel internet nodig! Maar zo kun je dus, via DropBox of andere apps, toch al je bijlagen bewaren Mocht je een app op je iPad hebben staan, die kan omgaan met je formaat bijlage, dan kun je hem op deze manier openen EN/OF bewaren! Ascend mate huawei test code. Op mijn iPad kan ik pdf bestanden lezen, maar ik kan ze niet opslaan! de handleiding wilde ik opslaan in bestanden, ik koos eerst 'Bewaar in bestanden' en dan krijg ik een venster met iCloud en 'Op mijn iPad'. als ik op de laatste klik gebeurt er helemaal niets. Dat is het probleem. Wightons printing from ipad. Dat is een gratis (tot een bepaalde hoeveelheid opslag) applicatie op documenten mee te nemen en te syncen tussen apparaten. Als het goed is zal Dropbox er tussenstaan op de bijlage mee te openen. Dat zal betekenen dat Dropbox hem voor je opslaat op je iPad en andere plekken waar je Dropbox hebt draaien. In Word voor iPad wordt uw werk altijd automatisch opgeslagen, zelfs wanneer u een kleine wijziging aanbrengt. In de meeste gevallen hoeft u niets te doen om uw document op te slaan. Bekijk deze trainingsvideo voor meer informatie over de functie voor automatisch opslaan. Defne korur itunes. Wanneer je in Safari op je iPad, iPod Touch of iPhone een pdf-bestand opent wordt deze keurig in de webbrowser geopend. Je kunt het gehele bestand bekijken direct vanuit Safari. Uiteraard is het ook mogelijk om het pdf-bestand te bewaren op je iDevice om deze op een later tijdstip nog eens te bekijken. Bijlagen uit email opslaan mogelijk? Bijlagen uit email opslaan mogelijk? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, ik heb een email gehad met een paar pdf bijlagen en wil die graag op mijn telefoon behouden.Nu is mijn vraag; kan . (verdwijnt na registratie) Auto incoming call recorder for iphone.

  260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290